Om oss

Vi vill ge barn möjligheten att få de kunskaper de behöver i en digitaliserad nutid och framtid. Genom utbildningsföretaget Curly Bracket AB producerar vi böcker, digitala läromedel samt föreläsningar där vi inspirerar människor att lära sig datalogiskt tänkande.

Företaget grundades av Tor Moström och Johan Wendt våren 2015. I oktober samma år kom deras första produkt ut i handeln, ”Curly Bracket – Den gömda koden”, och under hösten 2016 kommer uppföljaren "Curly Bracket - Corpuratus hemlighet" utöver det så lär de ut datalogiskt tänkande via denna sajt.

Tor Moström är kodare och tillika grundare av webbföretaget Obvi use AB som skördat stora framgångar och blivit prisbelönta för deras webbproduktion. Utöver detta så har Tor ett genuint intresse för att lära barn och unga programmering och datalogiskt tänkande. Han är fd ordförande men fortfarande volontär i den ideella föreningen Kodcentrum.

 

 

Johan Wendt är social entreprenör sedan många år, han har grundat MattecentrumKodcentrum och Ung Autism. Utöver föreningarna han har grundat så sitter Johan i styrelsen för Utbildningsradion samt Svenska Röda Korset. Några av världens största tidningar som Forbes (USA) och The Guardian (UK) har lyft upp Johan och hans framgångar som det klarast lysande exemplet på socialt entreprenörskap i Skandinavien.